Persoonlijk dōTERRA-advies

dōTERRA is een zeer persoonlijk bedrijf. Daarom worden de producten niet regelmatig in winkels verkocht. Normaal gesproken is een persoonlijk contact het begin van kennismaking met dōTERRA-producten, bijvoorbeeld door het ontvangen van monsters of als je vrienden je over hun verbazingwekkende ervaringen met dōTERRA vertellen.

Op het internet is alles natuurlijk wat onpersoonlijker en daarom heb ik besloten om mijn persoonlijk dōTERRA-advies aan te bieden via het internet en deze website. Ik probeer mijn website een persoonlijk tintje te geven en mijn persoonlijke ervaringen en tips voor het gebruik van dōTERRA-oliën en andere producten te publiceren. Ik ben een officiële maar onafhankelijke dōTERRA-productadviseur.

Er is veel videomateriaal en informatie over dōTERRA in het Engels, maar nog niet zoveel in het Nederlands. Daarom wil ik graag meer artikelen en informatie over dōTERRA in het Nederlands publiceren.

Ik ben te bereiken via e-mail: maja.vrieling@gmail.com

Als je me schrijft zou fijn zijn als je al iets over je specifieke interesse zou kunnen beschrijven, zodat ik je beter kan adviseren. Ik zie ernaar uit je te leren kennen.

Ben je al lid bij een andere adviseur, neem dan contact op met die persoon. Hoewel ik beschikbaar ben voor mijn leden en iedere nieuw geïnteresseerde, ben ik NIET de officiële Nederlandse klantenservice; ik ben een onafhankelijke, geautoriseerde dōTERRA-product- en wellnessadviseur.

Over dōTERRA

dōTERRA is wereldleider op het gebied van het inkopen, testen, produceren en distribueren van CPTG®-essentiële oliën via een wereldwijd netwerk van meer dan 5 miljoen klanten. dōTERRA (afgeleid van het Latijn: ‘het geschenk van de aarde’) zet de standaard voor essentiële oliën door haar klanten de meest uitvoerig geteste en vertrouwde oliën aan te bieden. Bovendien beschikt dōTERRA over de nodige expertise om deze unieke oliën rechtstreeks in te kopen bij de beste bronnen in de wereld. dōTERRA Co-Impact Sourcing® biedt lokale kwekers en distilleerders een eerlijke compensatie voor hun werk, wat resulteert in een sterkere lokale economie en een gezondere, stabielere toeleveringsketen. Naast een premium lijn van plantenextracten en eigen essentiële oliemengsels, biedt het bedrijf met essentiële olie verrijkte lichaamsverzorgings- en kuurproducten en gezonde voedingssupplementen aan voor thuis.

Klik hieronder voor de dōTERRA-brochure