dōTERRA-PROMOTIES MAART 2020

Drie promoties deze maand: A. 50 productpunten voor nieuwe klanten (inwisselbaar voor GRATIS producten ter waarde van ca. EUR 50); B. 10% korting op 15ml Siberian Fir (Siberische Spar); C. het GRATIS product van de maand maart: 5ml Ravintsara. 50 PRODUCTPUNTEN VOOR NIEUWE REGISTRATIES (inwisselbaar voor GRATIS producten ter waarde van ca. EUR 50) Elke nieuwe klant die zich in maart aanmeldt met een bestelling van minstens 100PV* ontvangt 50 GRATIS dōTERRA-productpunten. Deze punten kun je bij je volgende bestelling inwisselen voor GRATIS producten. *PV Continue reading →

PRODUCT VAN DE MAAND FEBRUARI: LEMONGRASS

Lemongrass (citroengras) produceert een rokerige, citrusachtige essentiële olie die in de Aziatische keuken kan worden gebruikt voor soepen, thee en curries. Lemongrass is zuiverend en opwekkend en wordt daarom vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten en dan vooral samen met teatree-olie. Het kan de concentratie verhogen en een zeker optimisme bevorderen. Na verdunning met gefractioneerde kokosnootolie geeft het een verfrissend gevoel na het sporten.

10% KORTING IN FEBRUARI: YARROW POM

Een actief botanisch duo Yarrow (duizendblad) en Pom (granaatappel) combineren de voordelen van de essentiële olie van blauwe duizendblad met koudgeperste granaatappelzaadolie. Dit vakkundig vervaardigd en gepatenteerd mengsel geeft de huid schoonheid en helpt het ontstaan van onvolkomenheden te verminderen. Yarrow|Pom werkt ook verzachtend. Gebruik het daarom tijdens een massage voor een grotere ontspanning.

200 PV-PROMOTIE: BLIJF STERK IN FEBRUARI

In februari biedt doTERRA tegen betaling vier fantastische producten aan bij elke bestelling van 200 PV of meer (inschrijvings-, standaard en retailbestellingen). Deze producten zullen jou en je hele familie beschermen en sterk houden en zullen je immuniteit verbeteren en beschermen tegen schadelijke bacteriën of virussen. Gratis producten die je ontvangt zijn: 1. doTERRA OnGuard Foaming Hand Wash doTERRA On Guard Foaming Hand Wash — een formule met zachte, zuiverende essentiële oliën — is ontworpen om handen te reinigen, te verzachten, te hydrateren en fris Continue reading →

EEN NIEUW BEGIN

Met deze aanbieding krijg je een gratis Lifelong Vitality-pakket (ook verkrijgbaar voor veganisten). Met dōTERRA® Lifelong Vitality Program worden je de eerste stappen naar levenslange vitaliteit en welzijn eenvoudig en betaalbaar. De formule voorziet je naast uitgebalanceerde en essentiële voedingsstoffen ook van krachtige metabolische factoren voor optimale gezondheid, energie en levensduur. Mensen hebben het erover dat ze na inname een beter humeur, minder ontstekingen en meer energie hebben. Klik hier voor meer informatie over dit fantastische product. Lees hier meer over de promotievoorwaarden.

VERLENGING VAN DE 200 PV-PROMOTIE met gratis Frankincense tot 15 januari 2020

Deze fantastische promotie – waarbij je bij elke (aanmeld)bestelling van minstens 200PV een gratis Frankincense krijgt – is verlengd tot 15 januari 2020. Frankincense is een van de meest veelzijdige en krachtige essentiële oliën die je helpt je emoties en zenuwstelsel in evenwicht te brengen en die je concentratie, huid en immuniteit helpt verbeteren.

SMART & SASSY-SOFTGELS MET 10% KORTING

Smart & Sassy-softgels helpen je op een gezonde, natuurlijke manier je gewicht te beheersen. Smart & Sassy bevat essentiële grapefruit- en citroenolie, die je allebei helpen om je lichaam te zuiveren. Bovendien ondersteunt de pepermuntolie het gezond functioneren van je spijsverteringsstelsel. In combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging kan Smart & Sassy je helpen bij je gewichtsbeheersing. In januari 2020 is dit behulpzame product verkrijgbaar met 10% korting. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW PRODUCT: dōTERRA’S GINGER DROPS

Je kunt nu in een handomdraai genieten van een heerlijke gembersmaak! Het gebruik van de gemberplant heeft een lange geschiedenis en door zijn kalmerende eigenschappen blijft gember een vertrouwd middel binnen de traditionele heelkunde. dōTERRA’s Ginger Drops brengen de voordelen van essentiële CPTG™ gemberolie en gebruiksgemak samen in een natuurlijk zuigtablet. De zoete en kruidige smaak van gember wordt aangevuld met een scheutje essentiële citroenolie om de voordelen en de smaak te versterken. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW PRODUCT: Petal Diffuser

Je favoriete Petal Diffuser heeft een gloednieuwe look en functies! Onder de diffusers is de Petal klein en handig. Met haar verreikende mist brengt deze diffuser alle aromatische voordelen van een essentiële olie snel en veilig in de lucht om je heen. GEBRUIKSTIPS Plaats de Petal ‘s avonds voor het slapengaan naast je bed voor kalmerende oliën of voor stimulerende oliën voor als je je ‘s ochtends klaarmaakt voor de dag. Gebruik de Petal in je keuken om zuiverende oliën te verspreiden en ongewenste geuren Continue reading →

20% korting op Melissa (december)

Melissa (ook bekend als Citroenmelisse) beïnvloedt je stemming positief en wordt vaak gebruikt om te kalmeren, te ontspannen en nervositeit weg te nemen. Het staat ook bekend als de olie van het licht en wordt veel gebruikt bij genezingen. Door de zeer lage olieopbrengst van de plant zijn de distillatiekosten voor deze olie extreem hoog. Deze maand kun je het echter kopen met 20% korting.