EEN NIEUW BEGIN

Met deze aanbieding krijg je een gratis Lifelong Vitality-pakket (ook verkrijgbaar voor veganisten). Met dōTERRA® Lifelong Vitality Program worden je de eerste stappen naar levenslange vitaliteit en welzijn eenvoudig en betaalbaar. De formule voorziet je naast uitgebalanceerde en essentiële voedingsstoffen ook van krachtige metabolische factoren voor optimale gezondheid, energie en levensduur. Mensen hebben het erover dat ze na inname een beter humeur, minder ontstekingen en meer energie hebben. Klik hier voor meer informatie over dit fantastische product. Lees hier meer over de promotievoorwaarden.

VERLENGING VAN DE 200 PV-PROMOTIE met gratis Frankincense tot 15 januari 2020

Deze fantastische promotie – waarbij je bij elke (aanmeld)bestelling van minstens 200PV een gratis Frankincense krijgt – is verlengd tot 15 januari 2020. Frankincense is een van de meest veelzijdige en krachtige essentiële oliën die je helpt je emoties en zenuwstelsel in evenwicht te brengen en die je concentratie, huid en immuniteit helpt verbeteren.

SMART & SASSY-SOFTGELS MET 10% KORTING

Smart & Sassy-softgels helpen je op een gezonde, natuurlijke manier je gewicht te beheersen. Smart & Sassy bevat essentiële grapefruit- en citroenolie, die je allebei helpen om je lichaam te zuiveren. Bovendien ondersteunt de pepermuntolie het gezond functioneren van je spijsverteringsstelsel. In combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging kan Smart & Sassy je helpen bij je gewichtsbeheersing. In januari 2020 is dit behulpzame product verkrijgbaar met 10% korting. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW PRODUCT: dōTERRA’S GINGER DROPS

Je kunt nu in een handomdraai genieten van een heerlijke gembersmaak! Het gebruik van de gemberplant heeft een lange geschiedenis en door zijn kalmerende eigenschappen blijft gember een vertrouwd middel binnen de traditionele heelkunde. dōTERRA’s Ginger Drops brengen de voordelen van essentiële CPTG™ gemberolie en gebruiksgemak samen in een natuurlijk zuigtablet. De zoete en kruidige smaak van gember wordt aangevuld met een scheutje essentiële citroenolie om de voordelen en de smaak te versterken. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW PRODUCT: Petal Diffuser

Je favoriete Petal Diffuser heeft een gloednieuwe look en functies! Onder de diffusers is de Petal klein en handig. Met haar verreikende mist brengt deze diffuser alle aromatische voordelen van een essentiële olie snel en veilig in de lucht om je heen. GEBRUIKSTIPS Plaats de Petal ‘s avonds voor het slapengaan naast je bed voor kalmerende oliën of voor stimulerende oliën voor als je je ‘s ochtends klaarmaakt voor de dag. Gebruik de Petal in je keuken om zuiverende oliën te verspreiden en ongewenste geuren Continue reading →

20% korting op Melissa (december)

Melissa (ook bekend als Citroenmelisse) beïnvloedt je stemming positief en wordt vaak gebruikt om te kalmeren, te ontspannen en nervositeit weg te nemen. Het staat ook bekend als de olie van het licht en wordt veel gebruikt bij genezingen. Door de zeer lage olieopbrengst van de plant zijn de distillatiekosten voor deze olie extreem hoog. Deze maand kun je het echter kopen met 20% korting.

Product van de maand — December Clove (kruidnagel)

Essentiële kruidnagelolie staat bekend om haar reinigende vermogen voor tanden en tandvlees en is daarnaast ook een stimulerende olie die een warm, houtachtig aroma produceert. Clove heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid bij inname. Met een druppel reinig je je tanden en tandvlees en verfris je je adem.

200 PV-promotie — GRATIS Frankincense

200 PV-promotie — GRATIS Frankincense Frankincense, ook wel bekend als de koning onder de essentiële oliën, heeft verschillende opmerkelijke toepassingen en voordelen. Deze krachtige essentiële olie wordt bewonderd omdat ze na aanbrenging de huid verjongd en verfraaid en omdat ze bevorderlijk is voor gezonde cellen en immuniteit. Bovendien zorgt het voor een gezonde ontstekingsreactie bij inwendige inname. De normale verkoopprijs is EUR 96,67, maar deze maand krijg je het GRATIS bij een bestelling van 200PV of meer.

PRODUCT VAN DE MAAND EN 10% KORTING

Rozemarijn Hoewel Rozemarijn bekend staat om zijn toepassingen in de culinaire wereld, heeft deze plant toepassingen die veel verder reiken dan kookboeken of vakantiemaaltijden. Rozemarijnolie is een veelzijdige essentiële olie die in het dagelijks leven nuttig is voor gezond uitziend haar, ontspannende massages, gezonde maaltijden bereiden en meer. Het is zelfs goed voor een gezonde spijsvertering. Leer meer over rozemarijnolie en ontdek de verschillende toepassingen van dit kruidachtige, stimulerende dōTERRA-product. In november krijgt u het gratis als u minstens 125PV bestelt binnen uw LRP. dōTERRA Continue reading →

Nieuwe vakantieaanbiedingen nu beschikbaar!

Begin alvast met winkelen voor cadeaus die uw vrienden, familie en geliefden echt zullen koesteren. Van de bestverkopende favorieten tot originele cadeausets, deze aanbiedingen zijn allemaal met liefde gekozen. Er is zeker iets bij om het hart van elke liefhebber van etherische olie te verwarmen. Klik hieronder om de 2019 dōTERRA Europe Seasonal Gift Guide te bekijken. De gids heeft productinformatie in verschillende talen. https://joom.ag/Bt0e In december komen er meer vakantieaanbiedingen!