dōTERRA-voordeelrekening voor 25% korting

Het dōTERRA-lidmaatschap is de goedkoopste manier om te profiteren van gereduceerde prijzen (25% korting op de aanbevolen verkoopprijzen). Met je lidmaatschapsnummer kun je direct online inkopen doen bij dōTERRA. Voor het lidmaatschap gelden GEEN verplichtingen of minimale afnamehoeveelheden.

Lidmaatschapskosten:

20 registratiekosten (excl. btw). Als je je registreert met een dōTERRA-registratieset, vervallen deze kosten in het eerste jaar. De jaarlijkse verlengingskosten bedragen slechts €15 (excl. btw), maar daarbij krijg je dan wel een flesje pepermuntolie gratis (verkoopprijs ongeveer €28).

Voordelen van het dōTERRA-lidmaatschap:

* Inkoopprijzen met 25% korting op aanbevolen verkoopprijzen;

* Geen maandelijkse bestelling vereist;

* Mogelijkheid om 10-30% van je totale bestelling te ontvangen in de vorm van GRATIS loyaliteitspunten (door maandelijkse deelname aan het loyaliteitsprogramma);

* Mogelijkheid om GRATIS het dōTERRA-product van de maand en andere promoties te ontvangen;

* Directe internetbestelling met je klantnummer;

* Mogelijkheid om commissies en bonussen te verdienen;

* Laagste prijzen en dus de beste manier om producten te kopen!

* Begin je met een dōTERRA-registratieset, dan vervallen de lidmaatschapskosten voor het eerste jaar.

Wanneer je je aanmeldt, heb je twee opties:

1. Voorkeursklant (groothandelaar): je krijgt 25% korting op alle producten voor eigen gebruik.

2. Zelfstandig productadviseur (Wellness Advocate): je krijgt 25% korting op alle producten. Je kunt ook commissies ontvangen wanneer je andere leden werft of dōTERRA-producten verkoopt. Zelfs als je voor deze optie kiest, is zulke verkoop vrijwillig.

Je kunt op elk gewenst moment gratis je lidmaatschapsaccount upgraden van voorkeursklant naar zelfstandig productadviseur.

Nu lid worden en zonder verplichtingen 25% besparen

Let op: Als je al hebt deelgenomen aan een presentatie of al een contactpersoon hebt, meld je dan via deze persoon aan als lid!

Belangrijk: Op officiële dōTERRA-websites zijn alle prijzen altijd EXCLUSIEF btw. Omdat elk land een ander btw-tarief hanteert, wordt de btw pas aan het einde van betalingsproces toegevoegd. Hou hier alsjeblieft rekening mee om onaangename verrassingen te voorkomen. Dank je voor je begrip.

 

Home essentials ätherische Öle Set

Meer pagina’s over dit onderwerp:

dōTERRA essentiële oliesets

Loyaliteitsprogramma (LRP)

Overzicht van de verschillende manieren om dōTERRA-producten te kopen