Het dōTERRA-loyaliteitsprogramma (LRP)

Heb je een favoriet dōTERRA-product dat onmisbaar voor je is geworden? Wil je elke maand automatisch gezonde supplementen van dōTERRA ontvangen? Wil je bij elke bestelling die je bij dōTERRA plaatst punten verdienen voor gratis producten? Het dōTERRA-loyaliteitsprogramma is een praktische manier om elke maand je favoriete dōTERRA-producten direct bij je thuis te ontvangen. Binnen het loyaliteitsprogramma krijg je elke maand een toenemend percentage aan bonuspunten, die je kunt inwisselen voor producten — tot wel 30% op bestellingen die in aanmerking komen! Er geldt geen maandelijkse minimumafname en je kunt altijd de productselectie van je maandelijkse bestelling wijzigen of je deelname aan het dōTERRA-loyaliteitsprogramma zonder verdere verplichtingen beëindigen.

Neem gerust contact met mij op voor uitgebreide informatie over dit programma.

De productpunten die je bij je maandelijkse klantenbestelling verdient, kun je gebruiken als betaling voor toekomstige bestellingen. Hoe langer je deelneemt aan het dōTERRA-loyaliteitsprogramma, hoe meer productpunten je kunt verdienen — tot wel 30% van je totale maandelijkse bestellingen binnen het loyaliteitsprogramma. Dat wil zeggen: samen met de oorspronkelijke 25% korting die je als lid al ontvangt, kun je dus uiteindelijk totaal tot 55% korting op de producten krijgen!

 

doterra treueprogramm

EXTRA BONUS — Product van de maand:

Plaats je binnen het dōTERRA-loyaliteitsprogramma op (of vóór) de 15e van elke maand een maandelijkse bestelling van 125 PV* of meer, dan ontvang je een gratis product!

Hoogtepunten van het dōTERRA-loyaliteitsprogramma:

Probleemloze automatische levering van je maandelijkse dōTERRA-producten;

Mogelijkheid om tot 30% van de PV*-waarde van je maandelijkse bestelling als productpunten te ontvangen;

Productpunten inruilen voor dōTERRA-producten;

Mogelijkheid om je bestelling tot de dag vóór de maandelijkse verzenddatum te wijzigen;

Je puntentotaal online bijhouden in je online dashboard op mydōTERRA.com;

De maandelijkse verzenddatum voor loyaliteitsbestellingen kan tussen de 1e en de 28e van een maand worden ingesteld;

Voor bestellingen van 200PV* of meer kun je gratis extra producten en promoties ontvangen.

Wat zijn de algemene voorwaarden van het dōTERRA-loyaliteitsprogramma?

  • Minimale maandelijkse bestelling van 50 PV* om productpunten te verdienen;
  • Voor het behoud van je puntensaldo en loyaliteitsniveau (%)† geldt een minimale bestelling van 1 PV*;
  • Maandelijkse productpunten kunnen voor een onbepaalde tijd worden verzameld;

  • Productpunten vervallen 12 maanden na de datum van afgifte;
  • Productpunten kunnen online worden ingewisseld tijdens de bestelling in het winkelwagentje;
  • Bestellingen met PV-inwisseling leveren zelf geen PV op;
  • De inwisselvergoeding van productpunten bedraagt € 2,00 vermeerderd met btw en verzend- en administratiekosten;
  • Productpunten kunnen pas 60 dagen na deelname aan het loyaliteitsprogramma voor het eerst worden ingewisseld;

  • Na het beëindigen van deelname aan het loyaliteitsprogramma of door inactiviteit vervallen alle productpunten onmiddellijk;
  • Productpunten hebben geen geldwaarde en zijn niet overdraagbaar;

  • Producten die met productpunten zijn gekocht, zijn niet bedoeld voor wederverkoop;

  • Annulering van een bestelling via het loyaliteitsprogramma moet telefonisch gebeuren door te bellen naar de klantendienst: Belgie +3228085160, Nederland +31 208085094

*PV is een puntwaarde die aan elk product wordt toegekend en die samen met de prijs wordt aangegeven.

Nu lid worden en zonder verplichtingen 25% besparen

Meer pagina’s over dit onderwerp:

Overzicht van de verschillende manieren om dōTERRA-producten te kopen

dōTERRA’s programma voor voorkeursklanten

Lidmaatschap tegen aankoopprijs en status van productadviseur