Wat is de beste manier om etherische oliën van dōTERRA te kopen?

doterra ätherische öle kaufenEr zijn verschillende manieren om dōTERRA-oliën en andere producten te kopen. Het hangt ervan af of u slechts één keer, af en toe of regelmatig wilt winkelen.

Voor eenmalige bestellingen als standaardklant kunt u eenvoudigweg uw producten in de dōTERRA-shop selecteren en bestellen. Dit is echter niet de goedkoopste manier om bij dōTERRA te winkelen en wordt alleen aanbevolen als u slechts één keer of heel af en toe iets wilt kopen. Zelfs bij een enkele aankoop van een set of meerdere oliën is het goedkoper om een voordeelaccount aan te maken om 25%korting te krijgen.

Zo’n voordeelaccount is de populairste manier om zonder enige verplichting of minimale bestelhoeveelheden dōTERRA-producten te bestellen.

Als voordeelklant krijgt u 25% korting op alle producten. Als u vrijwillig wilt deelnemen aan het loyaliteitsprogramma, kunt u tot 55% besparen op de normale prijs en binnen een jaar gratis producten ontvangen. Persoonlijk raad ik al mijn klanten aan om onmiddellijk dōTERRA-voordeelklant te worden en zo te kunnen profiteren van de laagste prijzen en andere voordelen.

Als voordeelklant heeft u altijd toegang tot uw eigen klantenzone om online essentiële oliën en andere producten te bestellen.

Bezoek de volgende pagina’s voor meer informatie:

ätherische öle kaufen•       voordeelaccount
•       het loyaliteitsprogramma
•       dōTERRA essentiële oliesets
•       dōTERRA-prijslijsten
•       dōTERRA online shop

Als u nog vragen heeft over hoe u essentiële oliën van dōTERRA kunt kopen, neem dan gerust contact met mij op: nederlands@doaromaterrapie.eu


Let op: Als je al hebt deelgenomen aan een presentatie of al een contactpersoon hebt, meld je dan via deze persoon aan als lid!

Belangrijk: Op officiële dōTERRA-websites zijn alle prijzen altijd EXCLUSIEF btw. Omdat elk land een ander btw-tarief hanteert, wordt de btw pas aan het einde van betalingsproces toegevoegd. Hou hier alsjeblieft rekening mee om onaangename verrassingen te voorkomen. Bedankt voor je begrip.

 

doterra ätherische öle bestellen

doterra ätherische öle kaufen