dōTERRA prijslijst

Belangrijk: Alle prijzen op officiële dōTERRA-websites zijn altijd EXCLUSIEF btw. Omdat elk land een ander btw-tarief hanteert, wordt de btw pas aan het einde van betalingsproces toegevoegd. Houd hier alsjeblieft rekening mee om onaangename verrassingen te voorkomen. Dank je voor je begrip.

 

Houd er rekening mee dat de prijzen voor leden aanzienlijk goedkoper zijn. Er zijn GEEN verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Het loont meestal al bij eenmalige bestellingen. Als je je met een set aanmeldt, bespaar je ook het lidmaatschapsgeld.

 

Om het je wat makkelijker te maken, kun je hier de dōTERRA-prijslijsten inclusief btw bekijken:

 

doterra Katalog deutsch

dōTERRA-prijslijst excl. btw

Nederlandse dōTERRA-productcatalogus

Overzicht van de starterssets waarmee het lidmaatschapsgeld wordt kwijtgescholden (goedkoopste optie om te kopen)

 

Toelichtingen:

VK-prijs: normale prijs in de dōTERRA-online shop voor personen die zonder lidmaatschap winkelen.

EK-prijs: gereduceerde prijs voor leden (25% korting), zowel voor de eerste bestelling als voor alle verdere bestellingen binnen het ledengedeelte.

PV (Productvolume / Persoonlijk volume): Elk product heeft een waarde in punten. Deze waarde is essentieel om aan bepaalde voorwaarden te voldoen bij speciale promoties of het loyaliteitsprogramma. Bij reguliere verkoop speelt deze waarde geen verdere rol.

Vanaf een vrijblijvende jaarlijkse productaanschaf van ongeveer 100 euro betaalt het lidmaatschap zich al terug. Als lid krijg je 25% korting op alle bestellingen, los van andere voordelen.

Let op: Als je hebt deelgenomen aan een presentatie of al een contactpersoon hebt, meld je dan via deze persoon aan als lid!

 

Meld je aan en bespaar geheel vrijblijvend 25%

Winkelen als reguliere klant