dōTERRA-PROMOTIES MAART 2020

Drie promoties deze maand:

A. 50 productpunten voor nieuwe klanten (inwisselbaar voor GRATIS producten ter waarde van ca. EUR 50);

B. 10% korting op 15ml Siberian Fir (Siberische Spar);

C. het GRATIS product van de maand maart: 5ml Ravintsara.

50 PRODUCTPUNTEN VOOR
NIEUWE REGISTRATIES

(inwisselbaar voor GRATIS producten ter waarde van ca. EUR 50)

Elke nieuwe klant die zich in maart aanmeldt met een bestelling van minstens 100PV* ontvangt 50 GRATIS dōTERRA-productpunten. Deze punten kun je bij je volgende bestelling inwisselen voor GRATIS producten.

*PV is de productwaarde van een product. Deze PV-waarde staat naast de prijs en is relevant voor promoties en het Loyalty Rewards Program (LRP). Voor vragen kun je contact met mij opnemen.

Gedetailleerde voorwaarden van deze promotie vind je HIER.

IN MAART 10 % KORTING OP 15 ML
SIBERIAN FIR (SIBERISCHE SPAR)

De Siberische spar is een hoge, lichtgekleurde boom die oorspronkelijk uit Rusland en Canada komt. De essentiële olie van de Siberische spar heeft een verfrissende, houtachtige geur met kalmerende en ontspannende eigenschappen. Deze olie heeft ook een verzachtende werking op de huid door het bornylacetaat, het bestanddeel dat de spar ook zijn karakteristieke geur geeft. Siberian Fir is ideaal voor een rustgevende massage. De bevrijdende werking op de luchtwegen, de kalmerende werking op de emoties en het aardende effect onderstrepen de veelzijdigheid van
Siberian Fir.

De gedetailleerde productbeschrijving van Siberian Fir vind je HIER.

GRATIS PRODUCT VAN DE MAAND MAART:
5 ML RAVINTSARA

Ervaar de stimulerende en zuiverende eigenschappen van de essentiële olie van Ravintsara.
Maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar!

Tussen 1 en 15 maart 2020 ontvangen klanten dit product (normaal niet verkrijgbaar) van de maand GRATIS bij een Loyalty Rewards-bestelling van ten minste 125 PV.

Ravintsara ¾ niet te verwarren met Ravensara ¾ wordt verkregen uit de bladeren van de Cinnamomum camphora,oftewel de kamferboom. Hoewel Ravintsara en Ravensara beide tot de Lauraceae-familie behoren, is Ravintsara milder en lijkt meer op eucalyptus en kamfer.

Deze essentiële olie heeft vele toepassingen. Ravintsara is bijvoorbeeld een effectieve luchtverfrisser. Combineer Ravintsara met essentiële oliën, zoals Roman Chamomile (Romeinse kamille), Copaiba, Eucalyptus of Rosemary (rozemarijn) voor een verfrissende sfeer. Of meng het met je favoriete dōTERRA-huidreiniger voor een extra reinigende werking.

Je kunt vrijwillig deelnemen aan het Loyalty Rewards Programma (LRP) vanaf de maand volgend op je registratie om nog meer te besparen en meer gratis producten te ontvangen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen.

Voor meer informatie over LRP klik HIER.