dōTERRA-PROMOTIES MEI 2020

Drie promoties deze maand:

A. Gratis Salubelle™ (10 ml)bij een bestelling van 200 PV;

B. 10% korting op yoga-oliën (Align, Arise en Anchor);

C. het GRATIS product van de maand mei: Balanca (5ml).

200 PV-promotie: Salubelle™ (10 ml)

Salubelle Beauty Blend bevat een paar rijke en zeldzame oliën en helpt je huid nog jeugdiger, gladder en stralender te maken. Plaats in de loop van mei een bestelling van minimaal 200 PV en ontvang een GRATIS Salubelle™ (10 ml).

Tijdloze schoonheid met Salubelle™

Door ’s morgens en ’s avonds Salubelle aan te brengen, voed je je huid, waardoor rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden verminderen. Dit gepatenteerde mengsel van krachtige en vernieuwende etherische oliën geeft je huid een gezonde gloed en je zult er beter uit zien en meer zelfvertrouwen hebben.

Goed nieuws voor yogaliefhebbers: 10% korting op yoga-oliën!

In mei bespaar je 10% op drie yoga-oliën: dōTERRA Align, dōTERRA Arise en dōTERRA Anchor!

Met deze exclusieve CPTG™ essentiële oliën bereid je je perfect voor op geestelijke en lichamelijke harmonie. De aroma’s van Align, Arise en Anchor stabiliseren, centreren en verlichten je geest bij het versterken en strekken van je lichaam. Activeer je innerlijke yogi en haal het beste uit die 10% korting op deze drie oliën.

De 10% korting wordt weerspiegeld in de getoonde prijs. Deze 10% korting is niet van toepassing op Point Redemption-bestellingen en ook niet op de Yoga Collection-kit.

Product van de maand mei: Balance

Plaats tussen 1-15 mei 2020 een LRP-bestelling van minimaal 125 PV en ontvang GRATIS een flesje (5 ml) dōTERRA Balance.

Het frisse en houtachtige aroma van dōTERRA Balance Grounding Blend is een perfecte olie wanneer je leven wat harmonie kan gebruiken. Spruce (spar), Ho Wood (Hô-hout), Frankincense, Blue Tansy (boerenwormkruid) en Blue Chamomile (blauwe kamille) zijn perfect te mengen met gefractioneerde kokosolie voor een verleidelijke geur die kalmte, ontspanning en welzijn bevordert. Breng ’s morgens wat Balance aan op je voetzolen voor kalmte en lichamelijke harmonie.