dōTERRA-PROMOTIES September 2020


200 PV-promotie – Gratis ZenGest (15 ml) en ZenGest Softgels

Wist je dat ZenGest erom bekend staat dat het de gezondheid van je hele spijsvertering bevordert? Geef jezelf die extra boost met ZenGest essentiële olie of gebruik de handige ZenGest Softgels voor onderweg.

Plaats tussen 1-30 september een bestelling van 200 PV en ontvang een ZenGest (15 ml) en ZenGest Softgels.

15% korting op dōTERRA SPA Hydrating Body Mist (125 ml)

De dōTERRA SPA Hydrating Body Mist heeft alle verkwikkende en stimulerende voordelen van dōTERRA’s Beautiful Captivating Blend met andere nuttige ingrediënten. De oliën van zonnebloemen, avocado’s en passievruchten helpen bij het kalmeren, verzachten en hydrateren van de huid en zorgen voor een gezonde gloed.

Product van de maand: Carraway 5ml gratis

Caraway (karwij) is de perfecte essentiële olie bij het koken. Deze kruidige essentiële olie kan in plaats van vele kruiden worden gebruikt. Karwij komt veel voor in Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten en is een tweejarige plant die ooit door de oude Romeinen werd gebruikt voor zijn gezondheidsvoordelen. Tegenwoordig vind je karwij in keukens over de hele wereld! Het staat bekend en is geliefd om zijn rijke smaak en ondertonen. Voeg daarom wat karwij toe aan hartige gerechten voor wat extra smaak.

Dit GRATIS product van de maand ontvang je door tussen 1-15 september 2020 een LRP-bestelling van minimaal 125 PV te plaatsen. Deze olie is maar tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij!

Citrus Bloom-collectie — Beperkt aanbod

Al vanaf het moment dat we Citrus Bloom introduceerden is deze olie favoriet. We zijn daarom heel blij dat we nu een collectie van Citrus Bloom-producten kunnen aankondigen!

De Citrus Bloom-collectie is een heerlijke manier om jezelf van top tot teen te verwennen. Citrus Bloom is een perfect mengsel van essentiële oliën, waarbij het heldere aroma van citrusschillen wordt gecombineerd met vers gesneden bloemen. De essentiële oliën Wild Orange (sinaasappel) en Grapefruit (beide CPTG™) zorgen voor zonnige en frisse aroma’s terwijl Lavendel, Romeinse kamille en Magnolia een zachte, zoete vleugjes toevoegen.

Bestel je eigen collectie voordat ze weg zijn! Beschikbaar zolang de voorraad strekt.