Verdienmogelijkheden – geld verdienen met dōTERRA – een dōTERRA-adviseur worden

doterra verkauf

Heb je er ooit van gedroomd zelfstandig ondernemer te worden of iets bij te verdienen met een andere baan? Ik wil graag mijn team uitbreiden en ben op zoek naar mensen die mijn passie voor essentiële oliën delen en ook dōTERRA-oliën willen aanprijzen.

Er gaat niets boven het verdienen van de kost met je passie en echt het gevoel hebben dat je iets nuttigs doet en de wereld helpt verbeteren. Zien dat andere mensen gelukkig en gezond zijn en ze minder afhankelijk maken van de gezondheidszorg is een beloning op zich. dōTERRA-oliën verkopen en mijn positieve ervaringen delen is een grote verrijking voor mij. Is het ook iets voor u?

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met essentiële oliën en aromatherapie of dat dit allemaal nieuw is voor je — iedereen kan meedoen. Wat zo fantastisch is aan dōTERRA-oliën is dat ze zo zuiver en veilig zijn. Iedereen kan de oliën snel leren gebruiken zonder dat er werkelijk iets verkeerd kan gaan.

De eerste stap is natuurlijk om de oliën te leren kennen en ze uit te proberen. Alleen zo kun je andere mensen echt bereiken en oprecht over de oliën praten. Al snel zul je merken dat doTERRA-producten een heel andere kwaliteit hebben en dat je uitstekende resultaten behaalt. Daarna zul je deze resultaten vast met de hele wereld willen delen.

En waarom zou je daar niet wat geld mee verdienen? Ieder dōTERRA-lid kan op grotere of kleinere schaal iets verdienen.

Om een dōTERRA-adviseur of -distributeur te worden, hoef je geen vermogen te hebben of grote investeringen te doen. Ook heb je geen speciale voorkennis of diploma’s nodig. Deze activiteit staat voor iedereen in dezelfde mate open en iedereen heeft dezelfde uitgangspositie en kansen om succesvol te zijn.

doterra verdienstmöglickkeit

dōTERRA-producten op basis van essentiële oliën worden uitsluitend verkocht via zelfstandige productadviseurs die commissies ontvangen. Zij verkopen lokaal dōTERRA-wellnessproducten via persoonlijk contact of wereldwijd via gepersonaliseerde online shops.

Veel zelfstandige productadviseurs verdienen via persoonlijke demonstraties of hun persoonlijke dōTERRA-pagina een parttime inkomen door hun persoonlijk enthousiasme voor dōTERRA-producten te delen met vrienden, kennissen en andere mensen.

Anderen genieten aanzienlijk hogere verkoopcommissies door hun fulltime inzet om wereldwijde klantenorganisaties op te bouwen en andere zelfstandige productadviseurs te ondersteunen voor wie ze extra inkomstencommissies ontvangen.

Welke voordelen geniet je als dōTERRA-adviseur?

Als zelfstandig dōTERRA-productadviseur heb je de volgende voordelen:

* Je kunt alle producten tegen groothandelsprijzen inkopen (25% korting op de normale prijs);

* Door het loyaliteitsprogramma kun je productpunten verdienen, waarmee je gratis producten kunt krijgen;

* Je hebt onmiddellijk gratis een eigen gepersonaliseerde website tot je beschikking waar je je persoonlijke klanten naartoe kunt leiden, zodat je verkoopbonussen ontvangt;

* Toegang tot je eigen gepersonaliseerde virtuele kantoor zonder maandelijkse kosten;

* Speciale promoties en exclusieve aanbiedingen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over hoe je je bij mijn team kunt aansluiten. Ik zal je persoonlijk helpen. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Je kunt contact met me opnemen via e-mail: maja.vrieling@gmail.com

Meer informatie vind je ook in dit pdf-document:

build-guide

doterra berater - doterra vertrieb